EXPOSITIE HELMANTEL IN DE DOMKERK UTRECHT 15 JULI 2015

Op de verjaardag van voorzitter Peter Dooper, hij werd 65, brachten hij en zijn verjaardagsgasten een bezoek aan de, mede door Peter ingerichte, Helmanteltentoonstelling in de Domkerk

Woensdag 29 Oktober 2014 werd op de negende studiedag Het Mauritshuis te Den Haag bezocht. Het werd een prachtige dag.  

Woensdag 14 Mei 2014 werd op de achtste studiedag Kasteel Het Nijenhuis te Heino bezocht. Het werd een prachtige dag.

 

 

Op donderdag 11 Juni 2013 togen 5 leden voor de zevende studiedag naar Het Depot in Wageningen. Daar waren prachtige beelden te zien.

De zesde studiedag was  10 Maart 2013 en die ging naar het Museum Boymans te Rotterdam. Waar Arno Kaat 2 schilderijen van Rembrandt met ons besprak. Namelijk "Titus aan de lezenaar" en "De eendracht van het land" waar een heel verhaal achter schuil ging. 

 

De vijfde studiedag was op 06 November 2012 en ging naar de tentoonstelling "Figuurlijk" in het Museum Hilversum.

 

De vierde studiedag was op 09 November 2011 en die ging naar de tentoonstelling "Dali ontmoet Vermeer" in het Mauritshuis in Den Haag. Daarna werd het Scheveningse strand bezocht om heerlijk op een terrasje te lunchen en een fikse wandeling te maken.

 

De derde studiedag was op 23 November 2010 en die ging naar het Joods Historisch Museum te Amsterdam. Nicolienne was onze gids en dat deed zij geweldig.

De tweede studiedag was naar het Gemeentemuseum Den Haag, daar was de tentoonstelling Kandinsky en Der Blaue Reiter.

 

Dinsdag 23 Februari 2010 was de eerste studiedag en die ging naar de tentoonstelling Duits expressionisme in het Groninger Museum. Puur gezellig, veel indrukken opgedaan en lekker gegeten.